Kulturnatt och andra äventyr

Ibland känns det extra bra med helg, särskilt när man suttit och slitit med skrivande av temapaper som ibland går trögare än man skulle vilja. Men det är väl också då man kan behöva en liten (eller lång) paus.

Så mycket energi en pluggfri helg kan ge! Igår sjöd Lund av liv under Kulturnatten – ett evenemang där allt möjligt händer, och det mesta är gratis! Passade på att i trevligt sällskap både lyssna på en och annan konsert, gå på bio och kolla på en av Fysikums välkända lasershower – där studenter och forskare visar hur coolt fysik faktiskt kan vara! Att kvällen slutade med lite Lindy Hop-dans var ju inte heller det helt fel 🙂

Kulturnatten och bandet Kolonien!
Kulturnatten och bandet Kolonien!

En och annan cykelutflykt har det också blivit! Mina geografiska upptäckter har nu utökats med det omdiskuterade bostadsområdet Jakriborg och Lomma (och har du inte varit förbi Lomma innan kan jag förutom stranden definitivt tipsa om den lokala glassfabriken – kanske kan det vara den bästa glassen i Skåne hittills)!

IMG_2122
Jakriborg – modernt område byggt i Hansastil
Lommastrand
Lommastrand

Vi hörs snart igen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *