Labbrapportsrättning

Hittills i markvetenskapskursen har vi haft tre  labbrapporter. Dessa labbrapporter har vi skickat in till lärarna och sedan fått tillbaka antingen godkända eller med behov av rättning. Eftersom labbrapporterna i denna kurs motsvarar 4 högskolepoäng betyder det att de måste vara bra gjorda och med korrekta uträkningar, detta kan vara ganska svårt när man själv inte riktigt förstått vad man gjort under labben. Som tur är har vi jobbat i grupper om två till tre personer vilket gör att man kan komplettera varandras kunskaper och man lär sig massor av att skriva labbrapporten. Eftersom kursens sista tenta är avklarad har vi de kommande dagarna på oss att lägga all studietid på att rätta labbar och att förbereda sista labben som kommer på måndag. Men det är lite svårt att hålla koncentrationen med det fantastiska vädret utanför fönstret.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *