Tentastress

Dagarna nu innan tentan är minst sagt stressiga.. Det är mycket som ska göras men man får inte glömma bort att pausa och vila huvudet regelbundet. Imorgon kl 9-14 ska det skrivas tenta och man är alltid lika nervös och stressad även fast man gjort det så många gånger och man vet att man överlever. Imorgon eftermiddag väntar 3 heeeelt lediga dagar utan något plugg alls vilket ska bli hur skönt som helst! Jag ska gå på dop och träffa hela tjocka släkten i Skåne vilket ska bli jättekul. Nu är det dax att ladda upp batterierna och ladda upp för nästa kurs. Ha det fint!

av enal0002

Jag heter Elin Almén och går 2:a året på agronomprogrammet - mark/växt. Du kommer få följa min vardag i skolan, på kåren och med mina underbara vänner. Välkommen hit!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *