God fortsättning!

Julafton har passerat och jag befinner mig just nu hemma i Småland hos mina föräldrar. Det är så skönt att komma hem och bli lite bortskämd dom här veckorna, träffa gamla vänner och umgås med familj och släkt. Det behövs verkligen en uppladdning av batterierna nu innan jag ska skriva tentor efter nyår.

Nu i mellandagarna står det kemi- och växtbiologiplugg på schemat, med lite avlastning som att gå långa promenader i skogen med hunden, äta julgodis och umgås med familjen.

God fortsättning!

Publicerat den
Kategoriserat som Fritid, Studier

av enal0002

Jag heter Elin Almén och går 2:a året på agronomprogrammet - mark/växt. Du kommer få följa min vardag i skolan, på kåren och med mina underbara vänner. Välkommen hit!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *