Julbak i korridoren

Igår kväll hade vi det jättetrevligt här i korridoren då vi bakade pepparkakor, drack glögg och lyssnade på julmusik!

På Ultuna finns det studentbostäder som ägs av Stiftelsen Ultuna Studentbostäder – Susbo. Området kallas Gälbo och Kronåsen och ligger 2-3 min från campus. Här finns både korridorer, lägenheter och s.k b-dubletter (två rum som delas med ett kök).

Jag trivs att bo så nära skolan, det är en bra och trevlig korridor och eftersom man måste plugga på SLU för att bo här så blir det en väldigt bra sammanhållning i korridoren.

På Gälbo är nästan alla korridorer och lägenheter husdjurstillåtna. Hos oss bor tre hundar – Max, My och Sansa.

Camilla som bott här i korridoren längst visade att det fanns en korridorspärm (grön-blommiga pärmen bredvid pennskirnet på bild) med bilder, text och brev på folk som bott i korridoren sedan 70-talet, så häftigt! Nu har vi skrivit och och klistrat in bilder på alla oss som bor här nu, undrar om någon tar fram den om 40 år och tittar på våra bilder… cool tanke tycker jag!

Publicerat den
Kategoriserat som Fritid

av enal0002

Jag heter Elin Almén och går 2:a året på agronomprogrammet - mark/växt. Du kommer få följa min vardag i skolan, på kåren och med mina underbara vänner. Välkommen hit!