Promenad och tacopaj i tentaplugget!

Som titeln lyder har denna fredag ägnats åt tentaplugg. Vi har varit helt lediga från föreläsningar idag så jag har suttit och läst gamla anteckningar från föreläsningarna och sammanställt allt viktigt från labbkompendiet. Enligt tidigare inlägg har det varit ganska mycket labbar på den här kursen och de får man inte glömma bort.

I eftermiddgas tog vi ett break, och gick en promenad till Gottsunda för att handla några förnödenheter samtidigt som vi passade på att gå in vandringskängor. Här om veckan köpte jag ett par nya kängor som jag ska ha i sommar när jag ska bestiga Kebnekaise!

Efter det bjöd Sofie på tacopaj hemma hos henne, ingen fredag utan tacos! Nu ikväll blir det fortsättning på tentaplugget för min del.

Trevlig helg!

av enal0002

Jag heter Elin Almén och går 2:a året på agronomprogrammet - mark/växt. Du kommer få följa min vardag i skolan, på kåren och med mina underbara vänner. Välkommen hit!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *