SLU 40 år och bonde söker fru

I år firar SLU 40-årsjubeleum och kommer i helgen (30/9) ha ”öppet campus” på Ultuna mellan kl 11-15. Det kommer hållas spännande föreläsningar bl.a kring framtidens mat och man kan prova på spännande experiment också! Här kommer en länk till firandet http://www.slu40.se/oppet-campus-ultuna/ 

Ikväll är det säsongspremiär av bonde söker fru och som agronomstudent får man såklart inte missa detta haha! Vi samlades några i klassen och mumsade på bakelser som vi fick av kåren som kåren fått av SLU som blivit över från 40-årsfirandet. Vi bidrog till ett minskat matsvinn och gott var det också!

av enal0002

Jag heter Elin Almén och går 2:a året på agronomprogrammet - mark/växt. Du kommer få följa min vardag i skolan, på kåren och med mina underbara vänner. Välkommen hit!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *