Labbvecka!

Hej!

Den här veckan spenderar mark/växtarna i labbet på BioCentrum. Igår tittade vi på celldelning i vitlökars rotceller. Det blir en hel del föreläsningar också i veckan vilket är bra med mycket lärarledd tid samt praktiska moment så att vi får en större förståelse för vad vi studerar, jättebra!

 

Ikväll ska jag repetera dagens anteckningar och läsa sammanfattningar i studieboken, det kan var ett bra tips om man inte riktigt hittat någon studieteknik, försök repetera dagens plugg på kvällen, då sitter det färskt i huvudet!

av enal0002

Jag heter Elin Almén och går 2:a året på agronomprogrammet - mark/växt. Du kommer få följa min vardag i skolan, på kåren och med mina underbara vänner. Välkommen hit!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *