Uppladdning inför Grisen

Den 17 maj är det äntligen dags för Grisen igen! Detta är en fest på Alnarp, Skåne som lantmästarkåren anordnar varje år. Under kvällen bjuds man på fördrink och underhållning, vilket följs av en middag efter man har åkt vagn. Detta är något jag har sett fram emot så otroligt länge, inte bara för att det är en stor fest, utan mer för att det ger mig en anledning till att också visa upp hur vår gård i Skåne ser ut.

Utöver allt kul med fester och resor så pluggar jag faktiskt också. Just nu har jag påbörjat Fältkurs i växtproduktion där vi skall få lära oss massa matnyttigt. Jag tänker att jag ger kursen veckan ut innan jag försöker mig på att sammanfatta vad jag skall lära mig under kommande månad.

Det var allt för denna gång!
Tjingeling!

Publicerat den
Kategoriserat som Min vardag

av sicn0001

Hej och välkommen till SLU:s student blogg. Jag som ansvarar för denna sida, heter Signe Christerson och jag läser andra året Agronom med inriktning Livsmedel. Här kan du följa min vardag, ställa frågor och läsa mer om hur det är att plugga på SLU.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.