Mot Portugal!

Äntligen är dagen här! Idag åker jag till Portugal med IAAS för att träffa andra agronomstuderande. De senaste dagarna har gått alldeles för långsamt och jag har räknat timmarna tills det att jag får åka iväg!
Snart är det dessutom 1:a maj, vilket betyder att det är dags att fira valborg i Uppsala. Det är en festlighet man egentligen inte vill missa, men just detta året gör jag ett undantag och flyr när hela stan vaknar till liv.

Utöver det så går plugget framåt, men det är inte prio ett när solen kommit fram dessvärre. Jag ser fram emot kommande kurs däremot, där stora delen av undervisningen sker utomhus. Kursen som jag valt att läsa härnäst heter Fältkurs i växtproduktion, vilket jag tror kan ge mig lite mer kött på benen och minska min osäkerhet gällande grödval hos lantbrukaren. Jag hoppas även att det kommer att förfriska mina kunskaper så att jag känner mig påläst till det att jag börjar sommarjobbet!

Det var allt för denna gång!
Ta det lugnt under valborg och ha det superkul!Publicerat den
Kategoriserat som Min vardag

av sicn0001

Hej och välkommen till SLU:s student blogg. Jag som ansvarar för denna sida, heter Signe Christerson och jag läser andra året Agronom med inriktning Livsmedel. Här kan du följa min vardag, ställa frågor och läsa mer om hur det är att plugga på SLU.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.