Nya tag

Nu har jag kommit hem från min resa i Sydafrika där vi firade att min moster fyllde 50 år. Vi har varit på safari och upptäckt landet genom magen. Det som varit allra bäst i matväg har helt klart varit den färska mangon, papayan och vindruvorna som vi kunde äta oss mätta på varje morgon. Det finns nämligen ingenting som jag älskar lika mycket som färsk frukt.

Nog om det, nu skall jag istället dra igång med att läsa kapitel ur Ekologi boken. Tanken var till en början att plugga på semestern, men vi vet alla hur det går. Inför kommande vecka kommer jag därför läsa, sammanfatta och svara på instuderingsfrågor för att vara förberedd på tentan. Innan kursen är slut skall jag nämligen till Portugal med IAAS för att träffa agronomstuderande från andra länder.

Det var allt för idag, hej svejs!

Publicerat den
Kategoriserat som Min vardag

av sicn0001

Hej och välkommen till SLU:s student blogg. Jag som ansvarar för denna sida, heter Signe Christerson och jag läser andra året Agronom med inriktning Livsmedel. Här kan du följa min vardag, ställa frågor och läsa mer om hur det är att plugga på SLU.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.