Våren är här

Nu är det vår här i Uppsala och det är den bästa tiden på året i min mening. Vi har precis avslutat kursen i Lantbruksvetenskap och styr nu mot kandidatarbete. För min del har jag valt att istället läsa andra kurser till våren då jag funnit kurser som jag är mer intresserad av. Många av mina kursare väljer att efter kandidaten ta ett sabbatsår för att arbeta inom den gröna näringen. Det är en härligt möjlighet med just upplägget på SLU, att om studiemotivationen tryter efter tredje året så kan man ta ett viloår. Jag har själv funderat på hur jag vill göra, men samtidigt trivs jag så bra på SLU att det blir svårt att säga adjö så tidigt efter det att jag varit borta en termin i Kanada. För min del blir det därför mest troligen andra kurser nu på våren, följt av Livsmedelsvetenskap igen till hösten för att efterföljande vår skriva kandidatarbetet.

Utöver att det blir allt svårare att sitta inomhus för plugg så blir det allt fler fester under våren. Människor börjar på något sätt leva livet igen när solen kommer tillbaka, vilket jag bara älskar!

Det var allt för idag!
Nu skall jag slänga på min solglasögonen och cykla mot stan!

Publicerat den
Kategoriserat som Min vardag

av sicn0001

Hej och välkommen till SLU:s student blogg. Jag som ansvarar för denna sida, heter Signe Christerson och jag läser andra året Agronom med inriktning Livsmedel. Här kan du följa min vardag, ställa frågor och läsa mer om hur det är att plugga på SLU.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.