Vecka 37.

Småttingveckorna är över och jag kan äntligen börja lägga mer energi på plugg och studentblogg. Under de första 2 veckorna har jag engagerat mig i kåraktiviteter då jag var ansvarig för insparken tillsammans med 13 andra studenter. Utskottet vi har en post i heter egentligen SmåttingKommitten, förkortat SMK17. I år valde vi att bli tilltalade regenter och under dessa fantastiska 2 veckor har jag fått äran att vara en silverfärgad figur, iklädd solglasögon och peruk. För att inte nämna att jag gått runt i samma kläder i 2 veckor sträck! Det har varit så roligt att få tukta småttingar och vara en del av deras första minnen här på SLU.  Det hade inte gått utan att alla engagerade sig så mycket som det gjordes. Inte heller hade det gått utan min underbara fadder som medlade mellan småttingar och mig, Fadder Beatrice Tillgren är en tjej som är guld värd!
Men nu är det dock slut på lekandet för min del. SMK har tagit en hel del tid från studierna, så nu är det dags att lägga energin på skolarbete istället. I slutet av denna vecka har jag nämligen en deltenta i immunologi som väger ganska tungt. Det blir därför lite mer fokus på studier nu en tid framöver och kanske lite mindre engagemang i att hänga med alla trevliga människor på kåren.
Denna dag inleddes dock med att få struktur på allt plugg. Samt att ta en riktigt lång och härlig frukost och bara få slappna av lite.

Publicerat den
Kategoriserat som Min vardag

av sicn0001

Hej och välkommen till SLU:s student blogg. Jag som ansvarar för denna sida, heter Signe Christerson och jag läser andra året Agronom med inriktning Livsmedel. Här kan du följa min vardag, ställa frågor och läsa mer om hur det är att plugga på SLU.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.