Tack vänner!

Nu säger jag och de andra bloggarna från SLU farväl för ett tag! Det har varit ett par väldigt fina år där jag har fått lov att dela med mig av alla de resor. Ni har fått följa med till Hedemora, Hållnäs, Vuollerim, Jokkmokk, Luleå, Örnsköldsvik och Alingsås. Och nu vet ni sedan tidigare inlägg också vart mina kursare tar vägen för att praktisera; Bryssel, Vänersborg, Helsingborg, Stockholm. Visst känns det lite ironiskt att just den här resan tar slut i Stockholm, men tro mig; 1) jag arbetar med kunder från hela Sverige och 2) jag har all förhoppning om att bege mig söderut efter min examen nästa år för att bosätta mig i ett litet behändigt torp nära en vacker sjö.

Om ni har några frågor om utbildningen finns jag fortsatt tillgänglig på mailen likn0005@stud.slu.se.Tills vi hörs igen, ta hand om er <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *