Tenta & sista föreläsningarna

Då har jag haft tentan, sista seminariet och de sista föreläsningarna för den här kursen. Har verkligen gått svindlande snabbt. Var besviken över tentan då jag var hyfsat välförberedd, men likväl var det en fråga som jag fastnar vid totalt. Smått frustrerande eftersom jag lite förbigående hade tänkt att ”det där kan väl inte komma??” MEN, så givetvis, kommer förstås en helpoängsfråga på just det haha. Men likväl, skönt att ha tentan gjord såhär innan jul.

Kursen fortsätter nu med projektet. Men de externa föreläsningarna är som sagt slut. Vi har fått möjlighet att lyssna på företrädare från FSC, Stora Enso, Svenskmärkning, Fazer med flera. Det har troligtvis varit den största ynnesten med den här kursen, att få höra vad före detta SLU:are har hamnat och hur de arbetar med hållbarhet.

Men nu väntar mer glöggmys. Tack gode tid för jul och att få komma hem en sväng. Ska äta lussekatter, koka långkål, sjunga julsånger med min brorson och leta fram min fulaste jultröja. GOD JUL! <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *