Julmarknad på Wiks slott

I lördags såg jag framemot att i ett sakta, lätt snöfall fara ut mot Wiks i godan ro. Det blev istället att jag åkte med ett par vänner och erfara hur det är att gå på stadsnära julmarknader. En annan som är mer van vid ett sakta lunk och gott om plats fick gott förvånas över de långa bilköerna, kaoset i leran på parkeringen, köerna till att komma fram till stånden och framförallt; avsaknaden på snö.

NÅVÄL! När man väl kom fram till stånden så var det förstås himla mysigt. Vackra skärbräden av alm från den egna skogen, lokalproducerad honung, lammfiol och vackra praliner. Lyckades knäppa några snabba foton på det som jag tyckte kunde vara intressant inför projektarbetet, där vi som bekant undersöker relationsmarknadsföringen på julmarknader. Registrerade lite översiktligt certifieringar, handskrivna instruktioner, smakprover och hur försäljarna tog kontakt med besökarna. Ur fotona är det sedan tänkt att bli en mer ordentlig analys. Tänkt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *