Praktikbestyr

Här har vi tre själar som njuter av den sällsynta solen. En stunds frid, i all byråkrati med våra praktikansökningar, bostadsansökningar, stipendieansökningar etc etc.

Det blir trippelt arbete eftersom en helterminspraktik förutsätter att man lyckas pyssla ihop tre stycken olika kurser. Nämligen; kvalificerad agronompraktik 1, kvalificerad agronompraktik 2 och practice of rural Development. Så två 7,5 hp + 15 hp. Detta innebär att vi behöver godkännande från två olika håll och vi behöver skriva tre rapporter. Men det kommer vara värt det sen, förstås. Det dröjer inte långt tills det är januari och jag ska vinka av dessa två när de far till Bryssel. Själv ska jag få möta våren i huvudstaden. Hoppas på det bästa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *