CSR och klättring

Det näst sista seminariet som vi kom att ha handlande åter igen om CSR och hur konceptet har förändrats. Vi diskuterade exempelvis strategisk CSR och politiskt CSR, där det förstnämnda handlar om hur företag har en semi-proaktiv approach till CSR som främst handlar om att låsa upp fler konkurrensfördelar. Detta kan dock utvecklas till politisk CSR, där företag aktivt försöker utveckla den egna industrin till att bli mer hållbar. Det kräver dock en engagerad organisation, välinformerade medarbetare och goda relationer till nyckelintressenter.

Som ett sista andetag inför tentaplugget valde jag att hänga med ett par vänner till Klättercentret. Var länge sen jag klättrade, så jag njöt av adrenalinet som det gav. Studentpris + att det var billigare att gå innan 16, så ett gott tips om man vill pröva något nytt. Allt som behövs finns att låna och hyra där.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *