Farväl november, godafton tentaplugg

Det har varit en hård vecka. Som de senaste veckorna har varit, sedan jag började den nya kursen. Det är verkligen något helt annat att läsa på mastersnivå med internationella studenter. Varje vecka seminarium där vi ska ha gjort en analytical note på 3-4 sidor. Därutöver ett projektarbete och sedan också en tenta den 13 december på självaste lucia. Sluter ögonen och försöker andas. Vi kommer åtminstone vara hellediga på jullovet, eftersom tentan även ska vara rättad innan vi far hemåt. Så det är jag tacksam över. Lite mindre tacksam över att jag nu har cirka 13 dagar på mig att plugga in de sammanlagt 800 sidor som vi examineras på. Kommer bli mycket bastande den kommande veckan.
Nåväl, tack du rara november för att du åtminstone sa farväl med ett bländande leede <3.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *