Projekt julmarknad

Alltid en stressig tid inför jul. Nu exponentiellt stressig eftersom kursen jag läser nu är den absolut svåraste (men också bland de roligaste!) som jag har läst. Mycket att läsa, mycket att skriva, mycket att diskutera. Svårt att formulera sig. Handlar lika mycket om att förbättra sin engelska som att framställa bra analyser.

Kursen jag läser handlar alltså om hållbar marknadsföring i biobaserad sektor, där vi fokuserat på matproduktion och skog. Så den här veckan ska vi ha ett seminarium om code of conducts, vilket lite förenklat kan ses som ett företags etiska uppförandekod. Så tills dess ska vi läsa vetenskapliga artiklar och skriva ett PM om 2-4 sidor (phew!!)

Utöver detta är det som sagt jul, och i projektarbetet i samma kurs har vi nu bestämt oss för att undersöka hur hållbara marknadsföringskoncept ser ut i praktiken på julmarknader. Behändigt va, att ha en rimlig ursäkt till att åka runt på en massa julmarknader?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *