Mycket att lära

Tiden går, det trivialt, men alltså nu går det ju riktigt fort när det lackar mot jul. Jag läser just nu en avancerad kurs i marknadsföring med inriktning på skog. Mina andra kursare läser ”governance of natural resources” som ligger i ramschemat, så det visar ju också på att vi är väldigt flexibla med vad vi väljer att läsa.

I alla fall! Nya kursen; mycket att ta in och lära. Dels att uttrycka sig och skriva akademiskt på engelska, dels att gå in i en värld där skog och ekonomi möter varandra. Så mycket nya termer, känns som att det är ett språk jag behöver lära mig innan jag går vidare och försöker skriva texter. Det är dessutom ganska snävt med tid, man har i regel en vecka på sig att läsa igenom allt och få ihop en text. Nåväl, kanske bara är ringrostig. Får man hoppas.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *