Ett ögonblick

Upplystes av min projektgrupp att det är 9 oktober idag, milde tid. I fredags lyckades jag till sist knyckla ihop min essätentamen (som en kursare sa ”topp 3 sämsta inlämningarna man gjort), men nåväl så kan det bli. Om vi lyckas göra ett bra projektarbete som överensstämmer med lärandemålen kanske jag har chans att fila upp det. Nä alltså det där var inte en uppgift som talade till mina fördelar.

Och i nästa andemening går jag nu in i ytterligare en intensiv vecka där det är fokus på fältarbete, närmare bestämt intervjuer. Igår intervjuade vi ordförande och en producent i ett lokalt producentnätverk och imorgon blir det en sjuhelsikes heldag. Då ska vi nämligen ner till Nyköping och besöka ett annat nätverk. Och gårdsbutik!! Lite slitigt, men samtidigt också himla kul. Fältarbeten brukar ge väldigt mycket.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *