Opponenering på projektplan

Jaha, idag fick vi då lite opponering på projektplanen. Hyfsat skonsamt. I vanlig ordning blir man lätt hemmablind, så vissa stycken bör vi förtydliga och i andra behöver vi stryka överflödet. Det vi främst behöver rama in är våra intervjusubjekt. Just nu dividerar vi om hur många producentnätverk vi bör kartlägga, hur många vi kan intervjua, vilka vi ska intervjua i nätverket etc etc.

Så i mitt fall har jag blivit tilldelad kartläggningen. Dvs jag sitter nu och försöker reda ut hur många producentnätverk vi har omkring i landet och vilka resurser de kan erbjuda till sina medlemmar. Verkligen inte helt lätt, har jag insett nu, några googlingar in i arbetet.

Nåväl hösten är fin (se intetsägande MEN FIN bild nedanför som illustrerar höstfärger), och det är närapå mysigt att få sitta insvept i filt och göra grävarbeten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *