Hälsning från östkusten

Eftersom det tyvärr är flera som kommer lämna klassen nu när kandidaten snart är i hamn, ville vi passa på att samlas en sista gång innan sommaren tar vid. Så vi hade alltså bokat ett hus sedan ett par veckor tillbaka, och nu var det dags att åka dit. En stor kåk på Väddö, med havet annalkande nära. Här har vi varvat kandidatskrivande med kravlöst häng. Tagit ett första dopp (14 grader) och haft mysiga stormiddagar på kvällarna. Så nu känns det väl okej att skiljas inför sommaren och säga hejdå till dem som nu går ut i arbetslivet. Det är ju en ynnest att få lov att sakna människor.


Med det sagt så nej. Kandidaten är förstås inte klar. Det känns som ett marathon fram till den 14 juni, då den senast ska skickas in. Tänker att jag återkommer med en liten hälsning om att jag lever, när den väl är inskickad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *