Firande av råmanus + opponering

Råmanuset är inne! Och opponeringen hade vi torsdags. Alla hade lagt ner möda på varandras arbeten för att faktiskt kunna komma med bra kommentarer. Så det var precis så hjälpsamt som en opponering borde vara; krasst och nyttigt. I mitt fall handlar det i vanliga fall om att jag behöver förtydliga mina analyser och göra fler halvhalter i texten så att läsaren hänger med bättre. Låter ju som ett enkelt arbete, kan med sorg dock intyga att så tyvärr inte är fallet. Men det går, det går.

Vi greppar gärna efter varje halmstrå vi kan för att finna ut en anledning för att fira och träffas. Så när vi plötsligt fann att vi hade flera saker att fira, så bestämde vi oss för att laga middag hos Matilda och prata om precis allt förutom uppsatsen, i princip. Och ja, det enorma persiljeknippet fyller sin roll som blomsterbukett väldigt bra va?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *