Halvtidsträff i vinkällare

Idag hade vi halvtidsträff hos vår kursansvariga lärare som hade varit så snäll och bjudit hem oss till sig. Drack kaffe och te i den otroliga mysiga vinkällaren samtidigt som vi fick köra rundor där vi fick berätta hur vi ligger till i arbetsprocessen och diskutera vad vi tycker är svårt för tillfället etc. Känns förstås skönt att få reka runt och höra hur folk har lite liknande funderingar som en själv, och att det är en naturlig del i processen. I mitt fall är jag lite (inte så lite) ambivalent till min teoretisering. Fick dock rådet att försöka experimentera, det handlar ju till viss del om min förmåga att skräddarsy begreppen så de löper fint i arbetet och kan agera verktyg för att diskutera empirin. Så som så är det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *