Mycket å fira

Mm, det fanns en hel del fira igår; avklarad tenta, alla hjärtans dag och Emelies födelsedag!  Det passade då himla bra att Emelie var snäll och bjöd in oss på födelsedagsmiddag, där vi bjöds på en indisk gryta och after eight tårta. Hon fick ett citrusträd av oss. Hipp hipp!!

Emelie och hennes pojkvän hade just flyttat till Kvarngärdet, ännu en anledning till att fira. 

Har också börjat landa lite granna i min flytt. Trots att det saknas micro, skedar och förvaring. Just nu har jag en daglig rutin där jag får klättra upp till skåpen ovanför sängen och håva ut första bästa plagg. Så det får ta och åtgärdas. Det börjar med ett besök på IKEA i helgen. En lugn helg där jag får komma ifatt. Trevlig helg!! 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *