Webinarium med BLP

Det känns ibland tacksamt att kunna sköta möten digitalt. Idag, när vi hade ett förberedande webinarium med BLP (Baltic Leadership Programme) inför Vilnius var det bekvämt att kunna sitta i sina bekvämaste byxor i tre timmar medan man diskuterar projektet och lyssnar på föredrag.

Som alltid är det mer eller mindre en utmaning med projekt som utförs i grupp. Scheman ska klaffa, en någorlunda gemensam vision ska utformas och under stundom finns det smärre språkbarriärer. Men det brukar reda sig. Av erfarenhet, brukar de flesta grupparbeten färdigställas under en kort och effektiv fas som gränsar nära till deadline. Det är sällan (aldrig) planen, men det blir bra ändå. Kan vara trösterikt att veta om, om arbetet stundvis tär på en. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *