Sunnerstaåsen

För den som har ynnesten att gå på SLU eller bo nära Sunnersta, ligger åsen nära. Enkelt sätt att snabbt komma ut i naturen. Fina naturstigar och Fyris rinner strax bredvid. Mina favorit löprundor finns här (finns också världens pulkabacke här, dvs även bra för intervaller).

Passar också på att länka till KIT’s artikel som rymmer intervjuer med personer som går emot den urbana normen, och varför de har valt att gå en annan väg. Inkluderar också lite intressant statistik som påvisar att det sker en omfattande flytt från stad till land (då inkluderar begreppet mer än glesbygd förstås). Eftersom siffrorna snarare brukar målas ut som klart negativa och olycksbådande, kan kul att se att statistiken mycket väl kan visa olika beroende på vilken vinkel den är byggd på. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *