Möte med GreenFeed

Den andra delen i marknadsföringskursen är att vi ska göra en marknadsföringsplan åt ett företag. I min grupp valde vi GreenFeed, ett litet växande företag som ägnar sig åt att producera högkvalitativt grovfoder till presterande hästar. Så häromdan åkte vi därför till Ransta för att besöka företagets grundare, Fredrik, och intervjua honom kring företaget, dess affärsidé och hur han arbetar med marknadsföring och kundrelationer i dagsläget. 

Fredrik gav oss en rundtur i stallet och i lagringslokalen för fodret. 
En unik produkt som GreenFeed producerar är 20 kg’s premiumbalar, som är smidiga för ryttare att ha med vid olika tävlingssammanhang. 

Nu fullt jobb med att försöka utforma en marknadsföringsplan åt företaget, innan vi far hem på jullov. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *