Skogsbruk och virkesproduktion

För drygt en vecka sedan stängde antagningen till vårterminen. Utöver programkurserna som utgörs av den samhällsvetenskapliga metoden och kandidatarbetet (30 hp) så finns det förstås möjlighet att söka ytterligare 15 hp om man vill. Liksom förra vårterminen har jag valt att lägga till ytterligare en kurs som rymmer 7,5 hp. Förra gången var det CSR på distans, nu är det en kurs i skogsbruk och virkesproduktion som hålls på SLU. Den har gott rykte och känns generellt väldigt bra för allmänbildningen. Vet att jag har flera kursare som ska gå den också. Eftersom vårt program ofta vilar på självstudier innebär det att vi oftast kan kombinera föreläsningar från flera kurser samtidigt. Så det blir nog bra detta!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *