Finslipning av rapporter + sillmiddag

Senaste veckan har vi ägnat tid åt att fila på våra rapporter och lägga till en ny del om mervärden. Har också hunnit ha en fantastiskt rolig föreläsning om innovation och hur de mest uppstyrda och detaljerade strategierna tenderar att fallera: det är ännu viktigare att vi är flexibla och har förmågan att anpassa oss efter ständigt nya förutsättningar som kommer i samband med olika projekt.

Det är ju absurt varmt också, sommaren är verkligen påträngande nu. Ständigt 24-30 grader. Därför åkte vi häromdan ut till Morga hagar för att bada i Ekoln, mycket fint bland kor och ekar. Dessutom har vi hunnit med sillmiddag och tjuvstartat midsommarfirandet. Vill slå ett slag för inlagd sill med ramslök och citron!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *