Hemtentan (och magsjukan)

Har alltid haft ett sinne för timing, men nu blev det nästan skrattretande. I söndags, dagen innan tentan släpptes, fick jag magsjuka. Det blev en minst sagt lång natt, sen var det bara att försöka deala med uppgiften (som givetvis också kom ut på morgonen, då jag fortfarande var på g så att säga :))) Men okej ska sluta snacka om just det.

Tentan var en rejäl utmaning. Den sträckte sig från måndag-onsdag och vi skulle skriva 2-3  sidor per uppgift, dvs 8-12 sidor totalt. Fokus låg på att vi skulle koppla olika teorier till organisering, lärande och ledarskap. Det handlade mest om att bestämma sig fort för ett ämne, snabb spåna fram något som kan likna rimliga teorier relaterade till uppgiften och sedan bara skriva så tangentbordet dundrade. Jag hann inte ens läsa igenom mitt innan jag var tvungen att skicka in, så det känns ju olustigt. Ändå nöjd att jag på något vis fick ihop någonting över huvudtaget, under omständigheterna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *