Stockholm & landsbygdsmässa

Årets allra varmaste fredag åkte jag till Stockholm med min mamma. Det är ju ändå en väldigt vacker huvudstad vi har, stundvis precis som Per Anders Fogelström beskriver det i  Mina drömmars stad.

Ändå är jag glad över att vara tillbaka i Uppsala. Passade på att besöka landsbygdsmässan för att se vad som stod på agendan i Uppsala kommun. Fint med lite kontraster. Hela mässan präglades av en väldigt positiv aura med mycket framåtanda, så jag kände mig god till mods när jag gick därifrån. Hörde exempelvis att man har börjat se en ny trend där unga kvinnor börjar flytta ut till landsbygden i en allt högre utsträckning.

Jag är lite smått stissig över allt skolarbete som trängs om uppmärksamheten för tillfället. Just nu försöker jag rodda 1) en delupppgift i min CSR-kurs 2) förberedelser inför hemtentan som läggs ut på måndag 3) projektet där vi undersöker kustfiskets betydelse i Hållnäs och 4) dagboksreflektioner där vi skriver ner våra tankar om de olika moment som vi hittills haft i kursen. Samtliga moment är viktiga och givande, dock har jag lite svårt att prioritera och komma framåt. Men det rer sig. Alltid.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *