Vemodig kursavslutning

Den här kursen har varit intensiv. Känns som att man har tumlat runt i en tvättmaskin i knappt två månader. Samtidigt har jag varit väldigt nöjd med den på flera sätt. Det känns som att våra kurslärare har varit ambitiösa och engagerade för att det ska bli en givande kurs för oss.

I fredag hade vi alltså avslutning där vi muntligt presenterade vad vi hade kommit fram till utifrån våra studieresor till kustbygderna. Efteråt hade vi kursutvärdering och blev bjudna på den finaste tårtan jag sett (smakade också himmelskt, förstås!). Måste ju inflika hur nöjd jag är med hur mycket tårta jag har lyckats äta i mars så långt. Smålänningen i mig myser av välbehag.

Nu är det dags att ladda om batterierna inför kursstarten på tisdag, som verkligen rivstartar då vi far till LULEÅ OCH VUOLLERIM och bland annat deltar i CSW Arctic.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *