Långfärdsskridskor vid Fjällnora

Efter dagens seminarium passade vi på att dra nytta av det fina vädret och bege oss till Fjällnora, ett stort friluftsområde några mil öster om Uppsala. För mig var det första gången jag stod på ett par långfärdsskridskor, så jag sportade Kalle Anka-looken. Dvs jag ägnade ungefär var tionde meter åt att febrilt veva med armarna samtidigt som vristerna liksom höll på att falla isär, likt Bambi. Hjälpte knappast att jag började gapskratta mitt i räddningsförsöken då det snarare blev tio gånger svårare att hålla sig uppe. Samtidigt såg Bella här nedanför ut som en isprinsessa, som vanligt.


Nu till helgen blir det jobb, spex och komplettering på en uppgift från tidigare i veckan. Nästa vecka fullt fokus på projektet med Hållnäs.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *