Blandband + tilldelat grupparbete

Uppdaterar med lite blandband!


Testade ett fint recept av Lotta Lundgren, ni vet de där hyfsat billiga recepen ”4 personer 80 kronor”. Passar dvs jättebra även som matlåda. Även om det på just denna bilden (och ja, kanske också i verkligheten) råkar se ut som något hiskligt innanmäte så var det MYCKET gott. Matvete, linser, massvis av rödbetor (snåla ej), basilika, citron och massa annat gött. Och för egen del, en jättedrös med feta (jag säger det igen, snåla EJ).


Jag verkar ha blivit med medryttarhäst! Denna fina heter Meyla och är underbar i största allmänhet. Väldigt tacksamt att få komma ut i stallet igen, välbehövlig paus från plugg och jobb. Så skönt att vara ute.

Och i skrivande stund är jag hemma i Småland. Släktkalas, barnvakt, drösvis med fika hos mina ”gamla” vänner och en hel del promenad runt sjön. Och så var det ju plugg förstås, just nu läser jag om begreppsdjungeln i CSR och bekantar mig lite smått med det område som jag har fått tilldelat i grupparbetet; Hållnäs! Så det blir en kort resa om 10 mil norr om Uppsala för min del. Övriga grupper ska till Kramfors, Valdemarsvik och Resö, så lite spridning blev det ju minst sagt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *