På Arlanda med landsbygsnätverket

Igår for vi ut till Arlanda för att träffa representanter från landsbygdsnätverket och leader. Vi fick lite mer info om hur våra grupparbeten är tänkta att se ut. Det vi hittills vet är att fokus kommer att ligga på kust-och fiskesamhällen. Olika grupper kommer tilldelas olika leaderområden, sedan är tanken att vi ska besöka dessa områden och samtala med folk som bor där för att bena ut hur de tänker kring dessa frågor. Så just nu det blir det spännande att se vilket område som man kommer att tilldelas! Kanske ska man till Hälsingland.. eller blir det Österlen? Vitt skilda geografiska områden kommer också ge väldigt olika utslag på arbetet. Grupparbetet vävs sedan ihop till en rapport som vi ska presentera i Örnsköldsvik den 17 maj. KUL detta!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *