Revitalisering!

Idag gick startskottet för nya kursen. Känner mig förväntansfull! Redan nu på onsdag ska vi ut till Arlanda då det är flera kustleaderområden som har samlats för seminarium. Kort beskrivet utgörs leader av lokala utvecklingsgrupper runt om i landet som finansierar lokala projekt och initiativ med hjälp av EU’s strukturfonder. Som tidigare nämnt är till exempel Uppgrenna Naturhus ett projekt som möjliggjorts av leader.

I vårt fall kommer det alltså handla om kustfrågor och naturresurshantering relaterat till detta. Vi förväntas till exempel diskutera avfallshantering, hur sälstammarna ska skötas, frågor relaterat till fiske etc.

Alltid kul att komma ut i verkligheten och se hur saker och ting faktiskt fungerar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *