Nyrostat kaffe & jakt

Har snart hunnit vara hemma i Småland en vecka. Lite saker jag har haft för mig:

Har varit och handlat nyrostade kaffebönor hos Sultan-Kaffe i Åseda. Vilken ynnest att ha dem så nära sig. Fantastiskt exempel på hur roligt det är med gediget mathantverk på landsbygden.

Och idag har jag varit i skogen hela dagen, med bror min. Släppte Loke som fick nys på både kalv och en å annan gris, dock ingen jaktlycka idag. Känns ändå motiverande att vara ute i skogen inför de praktiska skytteproven som drar igång till våren sen.

Häromdan var det också sista dagen att tacka ja till vårens kurser (oavsett om vi går ett program, så är det ändå obligatoriskt för oss att söka in till kurserna på antagning.se inför varje termin). Jag valde dessutom att tacka ja till en distanskurs i CSR (corporate social responsibility), så eventuellt blir det att jag läser 37,5 poäng till våren.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *