Klappat & klart – hem!

Kassaflödesanalysen är inlämnad, jaktteorin är gjord och alla julklappar har slutligen inhandlats. Nu far jag hem över jul och nyår. När jag kommer tillbaka är det bara en liten nätt bokföringstenta kvar innan nästa kurs drar igång: naturresursförvaltning. På vårt preliminära schema finns det dessutom en inplanerad resa till Luleå/Vuollerim. Alltså. Omåttligt exalterad över detta. Förra studieresan som vi hade i T1 i Hedemora, ser jag och mina kursare ofta drömskt tillbaka på.

Tänkte dessutom att jag kunde påbörja avrundningen av detta år med en betryggande och hoppingivande artikel från Hela Sverige ska leva, som handlar om hur landsbygden bör ses som en inkubator för kreativitet. Det är märkligt att se hur min hemort nämns vid två tillfällen. Hemmablind som man har varit, har man själv inte uppskattat de kulturbärare som tydligt finns där.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *