Påläggskalkyl och falafel (11 h senare)

Drygt en vecka kvar tills den första deltentan i ekonomin. Kalkylering. Det känns som om jag nyss hade en tenta, känner mig inte särskilt mentalt redo för det här. Har stora förhoppningar om att jag ska kunna vända detta nu. Idag gjorde jag en ansats genom att komma till skolan vid 9 för att träla med en tungrodd påläggskalkyl. Tog sällskap med Sofie till kåren där vi räknade och diskuterade eftersom delat plugg = dubbel inlärning + dubbel glädje. Och ja precis, det är fullt rimligt att det står 5 kaffekoppar på bordet ackompanjerat av en godis och kaffebröd. Belöningssystem liksom.

Efter plugget gick vi upp en våning för att gå på puben som Ultimat ordnat. Ultimat är ett (fantastiskt) matkooperativ här på Ultuna som gör det möjligt för studenter att beställa lokala råvaror och annat fint från kringliggande gårdar i Uppland. Vi passade på att slå oss ner i fåtöljerna för att käka falafel och botanisera i pubens ölsortiment. Efter 11 timmar på SLU kändes det ändå rätt så lagom att cykla hem.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *