Skördefest och chokladgalopp

Har haft en fin helg. Igår hade jag ett nätt litet arbetspass innan jag tog bussen in till stan för att gå på skördefest. En av mina kursare bor i ett (fantastiskt) kollektiv som agerar fristad för diverse fester, spelkvällar och Bonde söker fru-mys. Just igår var det alltså tema skördefest, vilket innebar en salig mix av knytkalas, charader, fågelskrämmor och andra spektakulära utstyrslar. Så mycket fint så.

Och idag har jag varvat ner med chokladgalopp på Gotlands nation. Hett tips för nya studenter: detta är ett evenemang som arrangeras en gång per termin och som du bara inte får missa. Varför? Jo alltså, det är en ENORM BUFFÈ AV MASSA CHOKLAD. Tänk muffins, kladdkaka, brownies, varm chocklad, red valvet cake och massa annat dögott.
Missa. Ej.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *