Mikropaus

Ungefär 12 timmar efter deadline var det dags för nästa kurs: ekonomistyrning! Vår klass skiljer sig nu alltså åt, då vissa väljer att läsa International rural development medan andra av oss läser ekonomi. Lite skillnad är det. Från Fouault och Bourdieu, så börjar ni nu prata om kalkyler och bokföring. Från att ha varit 15 pers i klassrummet, så är vi nu 120 pers. Från hemtenta till salstenta.

Å mindre än 2 månader till jul! Det lär antagligen bli som förra året, att tiden går hiskeligt fort nu. Jultider på SLU är så mysigt så. Grötluncher, julkalender på Kåren, Luciabal etc etc. KUL.

Och på tal om kul: varför inte bläddra igenom Sveriges alla kommunslogans? (Tro mig det är roligt än en tror, Skurup har t.ex den eminenta ”When in Europe, don’t miss Skurup” medan Trosa bjuder på lite mer diskbänksrealism med ”Trosa- Världens ände”)

Fin lillelördag på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *