Lokalekonomidagarna på VANN

Haj! Då har jag och gänget kommit hem från Lysekil. Vi hyrde en bil i torsdags och körde genom hela Sverige, från östkust till västkust. Vi var alltså på en konferens som handlade om hur man skulle kunna stärka lokala ekonomier i landet. Vi lyssnade på presentationer om social ekonomi, cirkulär ekonomi, andelsjordbruk och eldsjälars viktiga roll i civilsamhället. Mikrofonden, länsstyrelsen, Leader, Unga på landsbygden och många fler var där och presenterade sig. Vi fick sitta i grupper och arbeta med olika case som vi sedan presenterade lite kort på slutet av andra dagen.

Utöver alla dessa nyttiga roligheter så har vi också fått avnjuta frukostbuffé, tvårättersmiddag och spa (tänk heta källor utomhus med frisk fläktande vind och fantastiskt sällskap!).

Så det här känns ju jättebra. Dels har vi fått träffa våra potentiellt framtida arbetsgivare och dels har vi fått sätta oss in i en del av det som vi faktiskt kommer arbeta med när vi utexamineras.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *