Hem till Småland

Har begett mig hem till Småland. Välbehövligt med långpromenader med Loke (ja precis, han här nedanför!) och högst nödvändigt med våfflor hos mormor och morfar.

I studieväg ägnar jag mig åt att sammanfatta mina anteckningar från Baumans ”Konsumtionsliv” och läsa lite om basen i sociologin, i Inglis bok ”An invitation to social theory” (som en kursare sa till mig: ”det är som att den verkligen talar till en!”). Dvs en bra grundbok som ger en snabb överblick över teorier SAMTIDIGT som den också lyckas engagera läsaren.

Så, så är det. Knappt två veckor kvar tills bokuppgiften ska lämnas in och drygt en månad kvar tills hemtentan ska levereras.

Publicerat den
Kategoriserat som Vardag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *