Uppstart – hej!

Nämen hej!
Mitt namn är Lisa, en inbiten smålänning som just har påbörjat sin tredje termin på programmet agronom – landsbygdsutveckling. Förra året flyttade jag från en by med 10 fast boende invånare till Sveriges främsta studentstad Uppsala (nåväl, Sunnersta). Tycker om att ägna tid i stallet, kela med diverse andra djur och fördjupa mig i alla de olika ämnena som ryms inom debatten för relationen mellan stad och land.

Här kommer jag förstås främst skriva om hur det är att gå på mitt program och allt som tillkommer, men därtill kommer jag också att bjuda på små lifehacks som inkluderar hur man fixar middagar till rimlig penning, hur man tar sticklingar från alla möjliga växter och på vilka olika sätt man kan finna boende i Uppsala etc.

Om det poppar upp några frågor så är det fritt fram att mejla mig på likn0005@stud.slu.se.
Vi hörs framöver!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *