Tack och bock

Säger jag till denna termin! Det har varit fartfyllt minst sagt. Ny klass och nollning, några sittningar, påbörjade jägarexamen, hängt med kossor och grisar, träffat mycket nya människor, gårdsbesök, lärde mig massor om djurens anatomi, började jobba extra, haft många intressanta diskussioner om etik och moral, kämpat med statistiken och matematiken samt hunnit med några grupp/projekt arbeten. Ja ni hör ju allt man hinner på bara en termin på SLU! Kort och gott kan jag ändå säga att jag har haft väldigt kul samtidigt väldigt tufft.

Nu tar jag ett välförtjänt ”lov” i norr! Blir nog några dagar med mysplugg men bara korta stunder så att man även får vila och återhämta sig.

HA DE GÖTT HÄJ!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.