Nu går det undan.

Jag har nog inte haft såhär dålig kontroll på mig själv på länge. Jag har saker som ska göras på hög och stressen är total. Jag försöker strukturera upp allt men när man är trött så är det så lätt att det slår över i förtvivlan.

Igår gjorde vi jakt teori provet, jag hade ett fel för mycket. Jag blev besviken och har svårt att inte sluta tänka på svarsalternativen jag tog, det var så dumma små missar, men det var stressen och tröttheten. Dessutom är det inte hela världen då vi kommer få möjlighet att göra den en gång till i Januari. Jag har bara sån prestationsångest och tycker det är jobbigt när hårt arbete inte belönar sig. Men det är något jag behöver jobba på hos mig själv.

Man lär sig ett och annat om sig själv när man studerar. Man växer något otroligt. Det är inte alltid lätt, men vem har sagt att det ska vara det!?

Ny dag med nya tag! Hej och hå!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.