Första Advent.

Nu är det 24 dagar kvar till Julafton! Julkänslan slog till då det kom massor av snö! Julstjärnan och några tomtar fick åka upp ur förrådslådan och strax jag ska se på någon mysig julfilm. Jag älskar julen, jag tycker det är en otroligt mysig tid. Vi har föreläsningsfritt rätt många dagar vid juldagarna, så jag kommer att vara hemma i Norrland hela 2 veckor. Jag kommer behöva jobba hårt i december, projektarbete ska bli klar, hemtenta ska skrivas, många statistikföreläsningar och jag ska jobba extra på The body shop i Forumgallerian. Men, det kommer bli toppen!

Glöm inte lucka ett i kalendern!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.